Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Oddevoldtränaren Rikard Nilsson hade inte jättemycket att gläjda sig över i årets andra träningsmatch.  Bild: Erik Weiefors
Oddevoldtränaren Rikard Nilsson hade inte jättemycket att gläjda sig över i årets andra träningsmatch. Bild: Erik Weiefors

Oddevold förlorade klart i årets andra match

Efter segern mot Stenungsund i försäsongspremiären blev årets andra match en plump i protokollet för Oddevold. Laget föll borta mot Vinberg med 0–4 på lördagseftermiddagen.

– Det är en otroligt slarvig match från vår sida där vi är både två och tre steg efter under långa stunder och under stora delar av matchen. Vi har fina sekvenser så klart där vi gör det vi ska och det vi har tränat på men sedan faller vi igenom på grund av individuella misstag, säger tränaren Rikard Nilsson.

Samtidigt var det ett Oddevold som kom till spel något decimerat då flera spelare saknades. Och dessutom fick stora delar av truppen matchspel i kroppen.

– Vi går runt på många spelare och alla får chansen att visa upp sig. Vi kan ta med oss första halvtimmen av andra halvlek. Då höjer vi oss lite grann. Annars är det inte så jättemycket att ta med sig, säger Nilsson.

Härnäst väntar en hemmamatch mot Vänersborg på Rimnersvallen på fredag kväll.

– Då kommer vi att gå runt på alla spelare igen. Efter den matchen har vi fyra kvar och då kommer vi att börja försöka spela ihop ett lag eftersom alla då har fått chansen att visa upp sig, säger Nilsson.