Viktor Mollapolci och hans Oddevold kryssade igen.

Oddevold kryssade igen

Oddevold kryssade för andra gången inom loppet av en vecka.– Vi ska vinna. Jag tycker vi skapar tillräckligt med chanser för att göra det, säger Oddevoldtränaren Jonas Rehnberg,

|

I tisdags spelade Oddevold 2–2 borta mot Norrby. På lördagen kom ett nytt kryss för Oddevold. Då blev det 1–1 hemma mot Husqvarna inför endast 316 betalande åskådare på Rimnersvallen.

Båda målen kom i den första halvleken. Daniel Wilhelmsson gav hemmalaget ledningen på ett snyggt sätt efter dryga halvtimmen. Men glädjen blev kortvarig. Husqvarna kvitterade ett par minuter senare efter en strulig situation i straffområdet.

Trots målchanser åt båda håll blev det inga fler mål. Allra närmast att hitta rätt var Tobias Mikaelsson i matchens slutskede. Mikaelsson försökte placera in en boll från nära håll, men Ivo Vazgec gjorde en jätteräddning. Den förre Ljungskilemålvakten svarade för flera fina räddningar i matchen.

– Jag tycker att vi gör en helt okej match. Men vi är inte tillräckligt effektiva, menar Rehnberg.