130921 Jon Jones och Alexander Gustafsson under mästarmötet i lätt tungvikt i UFC 165 den 21 september 2013 i Toronto, Kanada. Foto: Meddi Kabirzadeh / BILDBYRÅN / Cop 120
130921 Jon Jones och Alexander Gustafsson under mästarmötet i lätt tungvikt i UFC 165 den 21 september 2013 i Toronto, Kanada. Foto: Meddi Kabirzadeh / BILDBYRÅN / Cop 120 Bild: MEDDI KABIRZADEH

Ordkrig inför Gustafssons revanschmatch

Under julafton kom beskedet att Alexander "The Mauler" Gustafssons motståndare Jon Jones testat positivt för anabola steroider, något som fick Gustafsson att håna sin motståndare på twitter. Under natten har ordkriget mellan de två fortsatt.

ANNONS

Alexander Gustafssons match mot Jon "Bones" Jones kommer flyttas till Los Angeles, då Amerikanen inte får fightas i Las Vegas efter dopningsbeskedet som kom under måndagen.

Men trots Jones positiva dopningsresultat har Gustafsson varit segerviss, under julafton skrev han "Du kan vara på raketbränsle och jag kommer ta dig ändå" i en hälsnings till Jones. Amerikanen var inte sen att svara: "Kommer med ursäkter redan, var steroider anledningen till att du förlorade första gången också? Bara nyfiken."

Under natten fortsatte ordkriget inför matchen när Gustafsson bland annat kallade Jones för clown.

Jon Jones svarade på eget sätt: "Du är alldeles för lam för att skriva något så här smart, säg till den som skrev det här att den gjorde ett bra jobb".

ANNONS

Jones har blivit av med sin titel efter att ha varit avstängd för dopning två gånger de senaste åren.

Möttes första gången 2013

2013 möttes de båda första gången i en match. Då tilldömdes Jon Jones segern men Alexander Gustafsson hävdar att det var han som egentligen vann matchen och borde tilldömts segern.

ANNONS