Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Reagerade på domarbeslut – nu döms tränaren till böter

Agim Kastrati, tränare i IFK Uddevalla, reagerade så kraftigt mot domarna under matchen mot Nordvärmland att en anmälan skrevs av domarteamet. Nu har Svenska fotbollsförbundets disciplinnämnd dömt tränaren till 3000 kronor i böter.

Det var i matchen mot Nordvärmland som situationen ska ha uppstått. Något som P4 Väst var först med att rapportera om. Efter matchen gick Kastrati in i domarrummet och visade sitt missnöje över ett beslut domarna tagit under matchen som han menade var felaktigt.

Domarteamet menar att Kastrati har betett sig på ett icke ansvarsfullt sätt och bett honom lämna rummet upprepade gånger. Istället för att lämna ska han ha kommenterat domarnas beslut och ifrågasatt deras kompetens. Till slut lämnade han dock motvilligt rummet.

Nu döms Agim Kastrati för olämpligt beteende av disciplinnämnden och ska betala 3000 kronor i böter. Jan-Ove Malm, styrelseledamot IFK Uddevalla anser att Kastratis agerande inte är acceptabelt.

– Vi har läst rapporten och han får be om ursäkt för det som skett. Det som är gjort är gjort och vi kommer att betala för oss, säger han.

Agim Kastrati själv anser att situationen har blivit förstorad.

– Jag tycker det är löjligt gjort. Jag har inte blivit informerad om att en anmälan gjordes och har heller inte fått kommentera händelsen. På grund av det kan jag inte uttala mig mer om situationen, säger han.