Rockets besegrade Frölunda på bortaplan. Bilden är från när lagen möttes i Agnebergshallen tidigare under säsongen. Bild: Adam Jönsson

Rockets vände till seger mot Frölunda

WH Rockets såg ut att åka på en förlust borta mot Frölunda. Men efter att först ha hämtat upp ett tvåmålsunderläge i matchens slutskede kunde Uddevallalaget till slut vinna i förlängning.

Med dryga minuten kvar av den tredje perioden i mötet mellan Frölunda och WH Rockets såg göteborgarna ut att ha segern som i en liten ask tack vare sin 5–3-ledning.

Men när gästernas Rasmus Olsson reducerade med en minut och tre sekunder kvar på klockan blev det startskottet på en storstilad vändning från Rockets sida.

Kvitteringen kom med bara 26 sekunder kvar av den tredje akten när Oskar Hellsén Palmqvist hittade rätt.

Matchen gick till förläning där Rockets drog det längstra strået efter att Karl Jyborn gjort 6–5 till Uddevallalaget efter knappt tre minuters spel.

Segern innebär att Rockets nu kliver upp på 15 inspelade poäng efter elva omgångar.

Laget ligger i skrivande stund sjua i tabellen.

Bortamötet med Frölunda var årets sista match för Uddevallalaget. Nästa drabbning blir den 10 januari när Burås gästar Agnebergshallen.