Knappt 300 kronor. Så mycket kommer det att kosta dig per månad om du vill kunna se LSK:s alla matcher på tv kommande säsong.
Knappt 300 kronor. Så mycket kommer det att kosta dig per månad om du vill kunna se LSK:s alla matcher på tv kommande säsong. Bild: Håkan Fredriksson

Så mycket kostar det att se Ljungskile SK:s matcher i superettan

Discovery har tagit över sändningsrättigheterna för allsvenskan och superettan. Nu berättar bolaget hur mycket det kommer att kosta för att kunna se bland annat Ljungskile SK:s matcher.

ANNONS
|

Ett årsabonnemang, där kunden alltså binder upp sig på ett år, kostar 299 kronor i månaden medan ett månadsabonnemang kommer att kosta 349 kronor i månaden, skriver Discovery i ett pressmeddelande.

– Vår ambition är att komma närmare den svenska elitfotbollen och förutom matcherna även berätta historierna utanför planen. Vi vill vara nära supportrarna, känslorna och spelet och kommer att vara det genom att ha fler kameror på plats, satsa på statistik och analys och inte minst röra oss ute i hela fotbolls-Sverige, säger Discoverys sportchef Hanif Hosseini i pressmeddelandet.

Samtliga 480 matcher från allsvenskan och superettan kommer att visas på strömningstjänsten Dplay.

ANNONS

Dessutom kommer ett 30-tal matcher att sändas linjärt på Kanal 5 och Kanal 9.

Discovery skriver att bolaget också kommer att sända utvalda försäsongsmatcher med start i januari.

Bohusläningen har tidigare rapporterat om det nya tv-avtalet, vilket bland annat innebär ett rejält ekonomiskt tillskott för LSK.

ANNONS