Jadon Sancho (höger) och Bruno Fernandes (vänster) firar efter att Sancho gjort ledningsmålet för Manchester United i mötet med Chelsea. Bild: Kirsty Wigglesworth/AP/TT

Sancho målskytt för United – tog poäng mot Chelsea

Manchester United, lett av Michael Carrick för första gången i Premier League, knep en poäng borta mot serieledarna Chelsea. Jadon Sancho, som fick chansen i stället för en bänkad Ronaldo, blev lagets ende målskytt. 1–1-resultatet kom sedan Chelseas Jorghino prickat rätt på straff.

Victor Nilsson-Lindelöf tog plats i Uniteds startelva i Harry Maguires frånvaro – och när Cristiano Ronaldo bänkades fick anfallsduon i form av Marcus Rashford och Jadon Sancho chansen av den tillförordnade tränaren Michael Carrick, tidigare assisterande tränare i laget.

Sancho fick en öppning och satte sedan Uniteds ledningsmål i andra halvlek innan Ronaldo byttes in i hans ställe. Den första halvleken blev resultatlös trots att framförallt Chelsea skapat chanser, men serieledarna snodde ändå åt sig en poäng efter att Jorghino dundrat in 1–1 på straff i den 69:e minuten.

För Manchester City blev det tre viktiga poäng efter 2–1-segern hemma mot West Ham. Laget knappar nu in på Chelsea i toppen och ligger bara en poäng bakom.

I mitten av tabellen segrade Leicester med 4–2 mot Watford, medan Brentford vann med 1–0 mot Everton.

Snökaos i nordvästra England ledde till att mötet mellan Burnley och Tottenham ställdes in.

Funktionärerna gjorde upprepade försök att forsla bort snön på Turf Moor, men inom loppet av några minuter hade ett nytt vitt täcke lagt sig över planen.

– Det föll så snabbt och tungt. Det snöar fortfarande mycket. Det går inte att få undan så snabbt, säger Burnley-tränaren Sean Dyche.

I nuläget är det oklart när matchen ska spelas.