Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Filip Skarin räddade en straff i matchen mot Strängnäs. Men trots det blev det ändå förlust. Arkivbild. Bild: Erik Weiefors
Filip Skarin räddade en straff i matchen mot Strängnäs. Men trots det blev det ändå förlust. Arkivbild. Bild: Erik Weiefors

Segersviten bruten för IFK Uddevalla futsal efter galen vändning

IFK Uddevalla futsal rasade inte bara en gång utan två gånger om i bortamötet mot Strängnäs. Därmed åkte laget på sin andra förlust i SFL.

På grund av avstängningar, skador och sjukdomar tvingades IFK Uddevalla futsal att åka med en tunn trupp till Strängnäs där det väntades en ny omgång i SFL.

IFK tog också ledningen med 3–0, en bit in i andra halvlek. Målen gjordes av Younes och Hakim Raisi. Därefter började första raset och laget släppte in tre mål på kort tid.

Men tack vare Fredrik Söderqvist kunde laget ta tillbaka ledningen igen – för en kort stund. För med tio minuter kvar kom nästa ras och ett ordentligt sådant. På bara några minuter hade hemmalaget vänt till 7-4, efter bland annat två mål av Rinor Nushi.

IFK försökte komma tillbaka i matchen, bland annat genom mål av Hakim Raisi och Fredrik Söderqvist. Men de kom aldrig närmare än så.

Matchen slutade 7-6 och därmed är segersviten bruten för IFK. Laget har på sina sex inledande matcher tagit fyra segrar och förlorat två.

Nästa match spelas på lördag hemma mot Hammarby.