Newcastles Kenedy i duell med Watfords Miguel Britos i FA-cupmötet som Watford vann med 2–0.

Sen kvittering räddade omspel åt Wolves

|

Shrewsbury var minuter från att skrälla rejält i den engelska FA-cupen, men tre minuter in på tilläggstiden räddade Matt Doherty 2–2 och ett omspel åt Wolverhampton. League 1-klubben ledde matchen med 2–0 innan Premier League-laget, som slog ut Liverpool i förra omgången, insåg allvaret.

Manchester City körde över PL-kollegan Burnley med 5–0 medan Watford – utan Ken Sema – slog ut Newcastle borta med 2–0.

Millwall, bottenlag i andraligan, visade ingen respekt för Everton utan vände 1–2 till 3–2. Murray Wallace gjorde segermålet på tilläggstid.

Wimbledons Scott Wagstaff stod för två av målen när League 1-klubben fick 4–2 mot West Ham.

Brighton fick inte hål på West Bromwich och har ett omspel att ta itu med framöver.

Det gäller även Middlesbrough som får ta sig till södra Wales sedan Newport kvitterat till 1–1 på tilläggstid.

Övriga resultat i den fjärde omgången: Accrington–Derby 0–1, Doncaster–Oldham 2–1, Portsmouth–Queens PR 1–1 och Swansea–Gillingham 4–1.