Miguel Almiron (till vänster) debuterade för Newcastle.

Snöpligt poängtapp för Newcastle

|

Newcastle såg ut att vara på väg mot tre blytunga poäng i Premier Leagues bottenstrid. 1–0-ledningen mot tabellsjuan Wolverhampton, som hade ordnats via Isaac Hayden i 56:e minuten, skulle dock tappas – bokstavligen talat.

I den femte övertidsminuten lyckades inte Newcastlemålvakten Martin Dubravka att fånga in en hörna som flög in nära hans mål. Där fanns också Wolvesbacken Willy Boly, som nickade in 1–1 för hemmalaget.

Det oavgjorda resultatet innebär att Newcastle, på 16:e plats, är en poäng från Southampton som ligger på nedflyttningsplats.

Bortafansen kunde åtminstone glädja sig åt att klubbens dyraste nyförvärv genom tiderna, paraguayanen Miguel Almiron från MLS och Atlanta, debuterade för klubben med ett piggt inhopp i 72:a minuten.