Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Victor Nilsson Lindelöf, Jimmy Durmaz och Ola Toivonen valde Spartak-stadion som träningsplats.

Spelarna fick göra egna träningsval

Planen, poolen eller gymmet? Spelarna fick välja själva när landslaget valde att samla energi i stället för ett ha ett längre, kollektivt träningspass.

Var och en noterade med olika färgpennor på en skrivtavla hur de vill ha det. Ungefär halva 23-mannatruppen tog sig till Spartak-stadion i Gelendzjik och ett lätt och lättsamt pass i eftermiddagshettan.

Att ta det lite lugnare såg lagkaptenen Andreas Granqvist som ett klokt beslut.

- Ofta är man som mest sliten två dagar efter en match. Det var väldigt varmt när vi mötte Sydkorea och vi kände att det bästa var att återhämta kroppen. De som var på planen körde lite boll och lite övningar. En del körde på gymmet på hotellet eller i poolen för att få bra cirkulation i kroppen, säger Granqvist.

- I morgon får vi ett riktigt, taktiskt pass inför matchen och sedan har vi en matchförberedande träning i Sotji. Det är det bästa sättet för oss att vara redo för mycket springande på lördag, fortsätter han.

Emil Krafth:

- Vi inte här för att springa skiten ur oss, utan vi är här för att vara fräscha till matcherna. Alla spelare känner sina kroppar bäst och vissa vill bara köra gym, vissa vill göra något annat och vissa vill röra lite boll. Det är väldigt individuellt.