Stökigt i London efter förlusten

Förlusten i EM-finalen mellan England och Italien blev för mycket för en del supportrar, och flera slagsmål bröt ut under tidiga natten.

ANNONS
|

Arga och besvikna engelska fotbollssupportar har slagits med varandra och med polisen. 19 poliser har skadats och 49 personer har gripits, uppger Londonpolisen.

Bråken började redan någon timme före finalen på Wembley när ett stort antal personer försökte storma arenan och ta sig in på läktarna. Säkerhetspersonal attackerades och flaskor kastades in på arenaområdet, men enligt ansvariga för arenan kom ingen utan biljett in på läktarna.

LÄS MER: Planstormaren i EM-finalen du inte fick se på tv

Sorg i England

Dagen efter EM-finalen är det sorg i England som återigen fick uppleva förlust på straffar i en mästerskapsfinal och löpsedlar och första sidor domineras av finalbesvikelsen.

ANNONS

The Telegraph skriver “The ultimate agony … penalties heartbreak again” över bilden på när Southgate kramar om Bukayo Saka som missade England sista straff.

England som öppnade EM-finalen med mål i blott andra matchminuten fick hela Wembley att vibrera och hela landet att drömma.

Men Italiens Leonardo Bonucci kvitterade i 67:e minuten efter returkamp i straffområdet efter en hörna.

Matchen gick inte att avgöra på 90 minuter eller under en händelserik men mållös förlängning och finalen fick avgöras på straffar.

Italien missade två, England tre.

EM-guld till Italien.

Besvikelse i löprubrikerna men det skrivs även om en enorm stolthet.

"Ni har kommit så långt, men tyvärr var det här inte vår dag. Ni kan alla sträcka på er och vara stolta – jag vet att det kommer komma mer."

Orden är Prins Williams, som följde finaldramat på plats på Wembleys läktare Twittrade efter matchen.

Daily Express täcker sin första sida med bild på spelarna och texten ”It hurts... but we’re so proud of you”.

ANNONS