Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/11

Sval Super bowl utan skrällar

Det sprakade och sprudlade inte som förväntat. Men Super bowl är alltid en höjdpunkt för Camilla Wikberg från Hunnebostrand.

Strax före klockan fyra på morgonen, natten till måndag, svensk tid var Super bowl nummer 53 över. New England Patriots slog Los Angeles Rams med 13–3, vilket inte fick så många att jubla.

I Hunnebostrand satt Camilla Wikberg bänkad framför tv:n men stängde snabbt av. NFL-supportern var något besviken över hela upplevelsen.

– Det var inte jättespännande och jag unnade inte New England Patriots ännu en seger. Det blev en skräll förra året men de kunde knappast förlora två år i rad. Nu fick Tom Brady sin sjätte ring på nio finaler och han har väl snart inga fingrar kvar att sätta dem på, säger Camilla Wikberg.

Få poäng i matchen

41-årige Brady är megastjärnan som efter segern lovade att spela vidare, minst ett år till.

– Han och tränaren är ett vinnande koncept och det var en välförtjänt seger, men en tråkig match. Tre poäng på de två första kvartarna är inte okej. Jag tycker synd om dem som stannade uppe och såg sin första Super bowl, berättar Camilla som själv håller på Philadelphia Eagles.

Resultatet 13–3 är den poängfattigaste Super bowl sedan 1971.

Många som ser Super bowl tycker att den påkostade halvtidsshowen är lika viktig som matchen, eller kanske ännu viktigare. Maroon 5 uppträdde och reklamfilmerna uppmärksammas stort.

– Halvtidsshowen var miserabel men det blir väl så när Jay Z och Rihanna har tackat nej till världens största konsert. Det var i alla fall ett roligt inslag med Svampbob fyrkant och tyvärr var det nog nattens bästa.

"Kan inte bli sämre"

Trots viss besvikelse efter nattens evenemang kommer Camilla Wikberg att sitta bänkad även till nästa Super bowl, om ett år.

– Absolut, då kommer det här att vara glömt och förlåtet. Jag får tänka att det inte kan bli sämre än det här.