Deppigt värre. Tränaren Mattias Pettersson-Pohl frågade sig vad som hände mot slutet i Svanes match mot Hisingsbacka.

Svane tappade allt mot serieledaren

Svane var på väg mot poäng mot serieledaren, men tappade allt mot slutet.

|

Svane var på väg att vända matchen mot serieledande Hisingsbacka och hade 2–2 efter 75 minuter. Men då rasade allt och Hisingsbacka vann matchen med 5–2 efter tre snabba mål mot slutet.

– Vi gör ju en jättebra andra halvlek i 35 minuter. Vi dominerar, kan kvittera och de har ju ingenting. Vi spelar ut dom. Obegripligt att det kunde sluta så här, säger tränaren Mattias Pettersson Pohl till Svanes hemsida.

Hisingsbacka ledde med 2–0 efter 35 minuter. Sedan gjorde Svane 2–1 genom Angelo Vega och när Martin Jonasson kvitterade till 2–2 efter 75 minuter tydde mycket på att Svane skulle vända. Men så blev det alltså inte.