Två mål. Marcus Knutsen gjorde två mål när Svane vann över norska Vestfossen i genrepet.

Svane vände och vann i genrepet

Svane vann genrepet inför division 3-fotbollen övertygande över norska division 3-laget Vestfossen.

|

Vestfossen har legat på träningsläger på Undavallen i Uddevalla under helgen och mötte då Svane i en träningsmatch. Svane svarade för en stabil insats och vände underläge 1–2 till seger 4–2.

– Jag tycker vi gör en bra match. I första halvlek utnyttjar de ett par av våra misstag, men i den andra halvleken maler vi ner dem totalt, säger en nöjd tränare Mattias Pettersson-Pohl.

Vestfossen tog ledningen med 1–0 innan nyförvärvet från IFK Uddevalla Daniel Fredriksson kunde göra 1–1 för Svane. Gästerna tog ledningen igen med 2–1 innan den första halvleken var över.

I den andra halvleken var det som sagt bara Svane för hela slanten. Måltjuven Marcus Knutsen kunde sedan först kvittera till 2–2 och även ge Svane ledningen med 3–2 efter 70 minuter. Farham Yousofi fastställde sedan slutresultatet till 4–2.

Svane inleder årets seriespel på påskafton när man möter Hisingsbacka på bortaplan. Läget i laget är bra förutom ett par skador som stör. Egzon Lajqi och Martin Jonasson är inte tillgängliga.