Tobiasson förstärker Ljungskile

Ljungskile SK fortsätter att förstärka. Det senaste nyförvärvet är Andreas Tobiasson, 26-årig mittback från Gais.

ANNONS
|

Andreas Tobiasson har spelat i Gais sedan 2004 och gjort 65 allsvenska matcher och 42 superettanmatcher för Göteborgsklubben.

- Vi försöker hitta rätt karaktärer till vårt lag och Andreas är en kille som vi tror kommer att passa in hos oss både på och utanför planen. Andreas är passningssäker, positionssäker och även en bra avslutare, säger Lennart Johansson i Ljungskiles sportkommitté.

- Det ska bli kul att komma till Ljungskile. Jag siktar på att vara klar för spel till premiären, säger Andreas Tobiasson som skrivit på ett tvåårskontrakt med LSK..

Andreas Tobiasson spelade de två första matcherna för Gais i allsvenskan 2009, men petades sedan. Senare på säsongen lånades han ut till Vasalund i superettan.

ANNONS

Men det blev bara en match där.

- Jag slet av en massa muskler i l ena året redan i andra matchen och har inte spelat en match sedan dess. Håller som bäst på med rehab, säger han.

I mars räknar Tobiasson att vara i i gång med fotbollsträningen och om allt går som det ska är han spelklar till premiären i superettan i april.

Även Andreas pappa Ove Tobiasson har skrivit på för LSK. Den förre IFK Göteborgs-målvakten är klar som målvaktstränare för klubben.

ANNONS