Tom Brady och Gisele Bündchen skiljer sig

Superstjärnorna Tom Brady och Gisele Bündchen har varit gifta i 13 år. Nu har paret ansökt om skilsmässa. "Vi önskar bara det bästa för varandra”, skriver Brady om beslutet.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Den amerikanska fotbollsspelaren Tom Brady, 45, och modellen Gisele Bündchen, 42, är ett av världens mest kända par. Efter 13 år som gifta har de nu valt att gå skilda vägar.

Brady och Bündchen berättar själva på Instagram om beslutet och skriver att de ”avslutar som vänner”.

"Beslutet att avsluta ett äktenskap är aldrig lätt men vi har vuxit isär och även om det naturligtvis är svårt att gå igenom något sånt här, känner jag mig välsignad för den tid vi haft tillsammans och önskar alltid det bästa för Tom”, skriver Bündchen.

"Vi önskar bara det bästa för varandra när vi fortsätter med de nya kapitel i våra liv som ännu inte har skrivits”, skriver Brady.

ANNONS

Paret har två barn tillsammans och enligt uppgifter i amerikanska medier har paret anlitat advokater för att dela upp den gemensamma förmögenheten. De ska bland annat äga fastigheter för omkring 240 miljoner kronor.

Tom Brady anses vara en av de bästa amerikanska fotbollsspelarna genom tiderna med sju Super Bowl-titlar. Han meddelade efter förra säsongen att han skulle pensionera sig men senare ändrade han sig och representerar nu Tampa Bay Buccaneers i NFL.

Bild: Skärmdump Instagram

LÄS MER:Han leder C mores nya NFL-satsning

LÄS MER:Williams hint: "Brady har startat en cool trend"

LÄS MER:Här är världens bäst betalda idrottsstjärnor

ANNONS