Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
"Jag känner mig glad, lycklig och stolt", säger Skellefteås Tre Kronor-stjärna Oscar Möller om sin kontraktsförlängning.

Tre Kronor-stjärnan kvar länge i Skellefteå

Oscar Möller känner sig hemma i Skellefteå. 29-åringen, som var en del av Tre Kronors OS-lag i Pyeongchang, har skrivit på ett nytt fyraårskontrakt över säsongen 2022–2023.

"Jag känner mig glad, lycklig och stolt. Framför allt för att få fortsätta vara en del av den här föreningen och det här laget. Jag har sagt det förr: det är ett lag och en förening som vill utveckla spelare och har höga målsättningar. Vill alltid vinna och tävla i alla moment så jag tycker det passar mig", säger Oscar Möller till SHL-klubbens webbplats.

Forwarden Möller värvades från Los Angeles Kings NHL-organisation 2011 och vann två SM-guld med Skellefteå (2013 och 2014) innan han lämnade Sverige för spel i ryska Ak Bars Kazan under två säsonger. Möller återvände till Skellefteå säsongen 2016–2017.

"Gulden var ju några år sedan nu och man kan inte alltid leva på gamla meriter utan vi måste leverera i år så det är bara att bita i och jobba för det", säger han.