Degerfors och Varberg spelade 1-1.
Degerfors och Varberg spelade 1-1. Bild: Tommy Pedersen/TT

Varberg får fortsätta vänta på första segern

Varberg fick hjälp av Degerforsbacken Seid Korac, som med ett självmål gav gästerna ledningen. Men Degerfors gjorde även matchens andra mål, då i rätt bur. Det fotbollsallsvenska bottenmötet slutade 1–1.

Matchklockan på Stora Valla hade tickat till den elfte minuten när Korac via stolpen nickade bollen i eget mål. En välkommen gåva för Varberg, tabelljumbon som inte har vunnit en enda match den här säsongen.

Elyas Bouzaiene reparerade misstaget från Korac när han satte 1–1 i 63:e minuten och lagen fick nöja sig med en poäng var.

Varberg är därmed kvar längst ned i tabellen, med fem poäng efter tio omgångar.

– Jag tycker att vi gör en rätt så bra match, säger Varbergs Robin Simovic till C More.

Degerfors har spelat en match mer och står på elva poäng. Målskytten Bouzaiene tycker att "Rödvitt" borde ha vunnit, men konstaterar:

– Vi skapar mycket lägen, men är för dåliga i båda boxarna.