Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Tvåmålsskytt. Steven Old gjorde två mål när LSK vann mot Varberg i U21-serien.

Denna artikel ingår för dig som är kund.

Steven Old klar för LSK

Efter att ha gjort bra ifrån sig i Turkiet har mittbacken Steven Old skrivit på för LSK.

Ljungskile fortsätter att rusta upp försvaret. Nu har även landslagsmeriterade mittbacken Steven Old skrivit på för superettanklubben. Den 28-årige nyzeeländaren följde med laget till träningslägret i turkiska Antalya och spelade bra i den avslutande matchen mot IFK Mariehamn.

Du läser nu en av dina fria artiklar på bohuslaningen.se

– Han har den profilen vi söker. Han är erfaren av nordeuropeisk fotboll och spelat i högsta ligorna i både Kina och Australien, sa Tor-Arne Fredheim när Old anlände för ett par veckor sedan.

Med 15 A-landskamper för Nya Zeeland är Steven Old en meriterad mittback, som även kan användas till höger i försvaret. Han kommer senast från kinesiska laget Shijiazhuang Yongchang Junhao där han stod för en stark fjolårssäsong. Han har även spelat i skotska och australiska ligan.

Nu blir det alltså Ljungskile SK. En klubb som han genast fick en bra känsla för när han kom hit.

– Jag gillar vibbarna jag fått av klubben. Det är en bra atomsfär och en klubb man känner sig väldigt välkommen i, sa Steven när Bohusläningen träffade honom tidigare i mars.

LSK:s försvar, som tidigare har varit lite av ett orosmoln, börjar se starkt ut efter värvningarna av Brandon McDonald, som blev klar tidigare i veckan, och Steven Old.