Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Tips och trix för att hålla bilen ren

En svamp av låg kvalité kan i värsta fall skada lacken på bin bil och lämpa fula repor, något som man definitivt vill undvika.

Självklart behöver du ta hand om din bil på allra bästa sätt för att hålla den i fint skick. Det är alltid en extra härlig känsla att sätta sig i en riktig ren och fin bil, såväl exteriört som interiört. Du hittar alla tillbehör som du kan behöva, och lite till, här hos oss. Allt ifrån sämskskinn och isskrapor till bilkapell för att håll bilen ren under en längre tids förvaring. Att använda ett tvättsvamp av hög kvalité jämfört med låg kvalité kan vara helt avgörande för slutresultatet. En svamp av låg kvalité kan i värsta fall skada lacken på bin bil och lämpa fula repor, något som man definitivt vill undvika. Genom att köpa produkter av hög kvalité så kan du känna dig säker på att din bil får den bästa behandlingen som den kan få. Med våra låga och förmånliga priser finns det dessutom ingen anledning till att välja en produkt av lägre kvalité. Hos oss kan du verkligen känna att en högklassig produkt inte behöver innebära ett högt pris.

Genom att använda sig av ett bra och äkta sämskskinn torkar du effektivt bort allt överflödigt vatten från bilen efter en tvätt. Detta leder till att bilen blir skinande ren och du riskerar inte att få en massa torkfläckar av vattnet som annars gärna uppstår. Ett sämskskinn är en billig men otroligt bra investering om du vill ta din biltvätt till en högre nivå och verkligen till få den där känslan av en riktigt nytvättat och skinande bil.

Interiören behöver också rengöras regelbundet. Med exempelvis en interiörborste borstar du effektivt och varsamt bort damm och annan smuts från interiören utan risken att skada eller repa någon del av interiören. Skulle du dessutom vilja ge din bil en härlig ny doft efter att du rengjort den, då hittar du mängder av dofter och doftgranar här hos oss till riktigt bra priser.

Denna text har utarbetats av ReservDelar24.SE