Sean McVay vann Super Bowl – köper lyxvilla för 136 miljoner

Sean McVay ledde nyligen sitt Los Angeles Rams till en Super Bowl-seger. Nu har stjärntränaren slagit till, köpt en lyxvilla för omkring 136 miljoner kronor och blivit granne med Kanye West.

ANNONS
|

Sean McVay fick en smakstart på 2022.

Till att börja med ledde NFL-tränaren sitt Los Angeles Rams till Super Bowl, som avgjordes hemma Kalifornien i februari. Väl där stod man som segrare efter en rafflande match mot Cincinnati Bengals.

I och med detta blev 36-årige McVay den yngste tränaren någonsin att vinna den årliga finalen. Nu, några månader efter den stora segern, firar McVay segern med att köpa en riktigt lyxig bostad i Los Angeles.

Enligt TopTenRealEstateDeals.com har han nämligen slagit till på en lyxvilla för 14 miljoner dollar – vilket motsvarar omkring 136 miljoner svenska kronor.

ANNONS

För den enorma summan får han ett nytt hem på 836 kvadratmeter. Som brukligt finns det en stor mängd sovrum i huset, närmare bestämt sex stycken. Vilket är ett färre än vad det finns badrum i huset.

Tvåvåningshusets inredning osar elegans och är nästan uteslutande inrett i ek, det i kombination med fönster av storleken större – samt några i taket – gör att Sean McVay kommer ha en ljus tillvaro i soliga Kalifornien.

Det vore inte heller en lyxvilla om det inte fanns, hemmabio, två väggar fyllda med vinflaskor och en bar.

Utöver ovan nämnda finns det såklart även ett spa och gym. Vid soliga dagar, vilket det finns gott om i Los Angeles, finns det även en stor pool med en slående utsikt över området och en grillplats – såklart.

Blir granne med Kanye West

Som Super Bowl-vinnande tränare är man en celebritet i USA, men han kommer inte vara ensam i sitt grannskap. Enligt TopTenRealEstateDeals.com är huset beläget i ett av Los Angeles kändistätaste området.

Sajten skriver att McVay kommer ha grannar vid namn Kanye West, Sylvester Stallone, Will Smith, Jada Pinkett Smith samt mer eller mindre hela Jenner och Kardashian-klanen.

LÄS MER:Mark Wahlberg säljer sitt stora hus i Beverly Park

LÄS MER:”Sue Ellen” säljer sitt hus i Kalifornien

LÄS MER:Världens dyraste hem till salu

LÄS MER:Kat Von D säljer sitt unika hus i LA

ANNONS